Satsa på kläderna under högtider

När det kommer till barnkläder handlar det ofta om att försöka tänka smart och planera, för att se om barnen kanske kan ha kläderna under en aningen längre tid trots att de växer ur allt jättefort. Även om man som förälder vill ge sina barn riktigt fina och nya kläder är det också klokt att återanvända och vika upp ärmar och byxor lite för att förlänga livslängden. Men vissa tillfällen är speciella – låt årets högtider vara stunder då du unnar både dig själv och barnen precis vad ni vill ha i klädväg, och lägg en liten extra slant på det om ni kan.


Låt barnen vara med och bestämma

Även om högtiderna; som födelsedagskalas, midsommar och julafton, innebär speciella kläder kan de ändå användas vidare senare om ni vill – som utklädningskläder hemma, lämnas till second hand eller helt enkelt sparas till eventuella syskon. Är ekonomin lite för tajt för utsvävningar när det gäller kläder, kan ändå till exempel partyhattar och liknande bli väldigt populärt på kalaset och behöver inte vara dyrt alls. Titta in på https://partytajm.se/sv/13-sasong-och-hogtider så kommer du hitta mängder med fantastiska tillbehör till årets alla högtider, och även för små summor kommer du hitta saker som lyxar till vilken fest som helst. Partytajm har allt från kalastillbehör och dukningsdetaljer till dekorationer för olika temafester och som sagt allt för olika högtider. Det är bara att dyka ner i deras stora utbud och hitta det som passar dig och dina barn.

Tillsammans med ett härligt dekorerat kalas blir de perfekta kläderna kronan på verket. Det kan vara allt från enkla men fräscha vardagskläder till utklädningskläder enligt ett tema – och allt där emellan. Handlar det om ett barnkalas så låt barnen bestämma vad de vill ha på sig; det är trots allt deras kalas och inte föräldrarnas. Huvudsaken är att de kommer ha roligt tillsammans med sina kompisar, och din uppgift som förälder är att se till att allt flyter på så smidigt som möjligt. Planera lekar i förväg tillsammans med ditt barn, och håll i trådarna under kalasets gång så att barnen kan fokusera helt på att bara ha riktigt roligt. Deras skratt kommer vara kvittot på att du har gjort ett riktigt bra jobb, och att ditt barn mår bra när alla gått hem och kalaset är över.

mts_wordx